Festlig fest- og bryllupsfotograf!

Står I og søger en billig og fleksibel fest- og bryllupsfotograf?

Måske endda akut? Hvor som helst i Danmark? Så er I kommet til det rette sted! Her får I en samlet pakke med meget for pengene. Jeg hænger mig ikke i timerne og pakken er i stor grad tilpasset det enkelte arrangement. Fotobog er altid inkluderet i prisen og et pænt antal fremkaldelser. Der er ingen begrænsninger for antal billeder eller opstillinger. I stiller kravene, og jeg opfylder dem – endda billigt! Modsat fuldtids bryllupsfotografer så tager jeg mig ikke betalt pr arbejdstime, men for én hel pakke. På den måde får I ro på dagen og mere for pengene. Jeg leverer det umiddelbare situationsbillede i god kvalitet af jeres arrangement og lader det fortælle jeres historie på naturlig vis. Se galleriet for eksempler herpå.

Skal der holdes bryllup, sølvbryllup, rund fødselsdag eller bare stor fest, så bestil en fotograf og få festen foreviget med en hardcover fotobog i a4 størrelse, fuld af gode stemningsbilleder, der fortæller alt. Fotografering til konfirmationer klares også med opsætning til flot fotobog for hele dagen. Ønskes sorthvide serier, sepia, alternative elementer, grafiske ændringer eller anden billedebehandling, så klares det også. Fremsig jeres ønsker og vi finder en løsning, som I er tilfredse med. Billederne tages digitalt, og det er muligt både at få dem digitalt i fuld opløsning, opsat på hjemmeside, opsat i fotomappe og som almindelige papirbilleder.

Jeg lever mig ind i alle fester og deltager som en jævnbyrdig gæst. Det er ikke muligt for mig at ignorere de underholdende taler, ej heller undgå at falde i snak med gæster osv. Jeg har siddet med ved hovedbordet, taget selfies og danset med de øvrige gæster.

DSC_1823-wide-sh

Lad familie og venner nyde festen – fotografen klarer resten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑