Heldagsfotografering

Hvorfor nøjes med de flotte portrætbilleder af det kønne brudepar, når man kan få minder fra hele dagen foreviget for næsten samme pris?

DSC_7732-sh

Flotte billeder kræver god tid!

 

Med en fotograf som fluen på væggen vil en heldagsfest, som et bryllup, blive sikret som minde i form af mange gode fortællende og underholdende billeder. Ydermere giver det en vis ro på selve dagen, som i forvejen er rigeligt stresset, at fotografering ikke er noget, som skal gøres på et bestemt tidspunkt. Det er muligt at skubbe portrætfotograferingen, hvis det bliver nødvendigt, eller måske ligefrem udvide den, hvis man pludselig kunne tænke sig flere forskellige portrætserier forskellige steder. Så heldagsfotografering kan være en rigtig god investering i den store dag.

DSC_4779-shHvis du vil have et evigt minde om hele jeres dag, uden at det fylder hele dagen, så kontakt mig og få et godt tilbud! I får alle billeder i fuld opløsning samt opsat hardcoverfotobog (trykpris omkring kr. 1000) på cirka 100 sider med omkring 300 gode redigerede billeder fra dagen. Du får en nem og fleksibel løsning på dagen, samt en lækker fotobog, der altid vil være et godt minde – let at tage ned fra hylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑