Udsagn fra kunder

“Kære Esben, 1000 tak for det flotte fotomateriale i forbindelse med vores bryllup. Især fotobogen er vi meget glade for. Tak for dit store engagement – vi anbefaler dig gerne videre til andre. God weekend. Venlig hilsen Søren og Rikke”

“Hej Esben Tak for din mail, vi er lige kommet hjem fra ferie. Selv tak for sidst, vi synes også at det var rigtig hyggeligt at have dig med til vores bryllup både til al billedtagning selvfølgelig, hvilket du bare gjorde godt, du var overalt på en god måde og så faldt du så godt ind med din hyggelige væremåde og dit gode humør. Alle de gæster vi har talt med har også udtalt, at de synes det var utrolig hyggeligt med dig og hvor vi dog er så heldige at kende dig fra, for de troede vi kendte dig, fordi du var en så naturlig del af det hele, så rigtig mange tak for at du var med til at hygge og give god stemning overalt hvor du var. Det var virkelig en fornøjelse at have dig med hele dagen. Vi glæder os til at modtage noget fra dig, du har været hurtig må man sige men det er dejligt, for vi er så spændte. Mange hilsner Pia og Per”

“Hej Esben 1.000 tak for bogen og billederne. Jeg kan sige det kort. Det er forrygende fantastisk flot og rigtig godt skruet sammen. Rigtig flot stykke arbejde. Jeg kan ikke andet end sige, at vi har været rigtig glade for at bruge dig og bogen er et fantastisk minde til resten af livet 🙂 Hvor meget koster et ekstra eksemplar af bogen? Med venlig hilsen / Best regards Kenneth”

“Hej Esben Så er billederne kommet frem – faktisk var de her i går – og vi er SÅ super tilfredse Det er virkelig en flot fotobog du har fået sat sammen og nogle flotte print. Vi synes du har gjort en stor indsats for at vælge de helt rigtige billeder og vi er imponerede over at se alle de billeder du har taget fra hele dagen, som ikke var med i albummet. Super cool effekt du har lavet på en del af billederne ude ved havet og ved bilen. Vi elsker, at de er lidt mere rå Til slut tusind tak, fordi du var så behagelig at have med hele dagen. Du var over det hele, kan vi jo se på billederne, men du forstyrrede på ingen måde gæsterne eller festen. Flere af gæsterne har også kommenteret meget positivt på din tilstedeværelse. Tusind, tusind tak – du leverede virkelig varen. Vi vil meget gerne anbefale dig til alle andre og hvis du kan bruge vores rosende ord til noget, så brug dem endelig. Mvh Carola & Christian ps: vi kontakter dig igen til kobberbrylluppet”

“Hej Esben!
Midt i al vores nydelse og glæde over dine billeder og ikke mindst den fantastiske fotobog du har lavet,
har vi jo helt glemt at sige dig tak for din store indsats, både på selve dagen, men så sandelig også efter.
Vi er virkelig meget tilfredse med dit arbejde, det er bare SÅ FLOT!
– vi ventede på produkterne, ja, men nu ved vi at det var hele ventetiden værd! Kvalitet tager tid! 🙂
Vi nyder dine billeder rigtig meget, det synes vi bare lige at du skal vide 🙂
MANGE TAK
og venlig hilsen fra Ester og Iulian”

“Hej Esben Så er pakken kommet og hold da op nogle gode billeder … du har virkelig forstået at fange øjeblikket. Tusinde tak for det flotte arbejde du har lavet … også med opsætning af fotobog. Vi har virkelig nydt at se dem og mindes vores store dag. Endnu engang TAK for dit fantastiske arbejde … vi ved godt hvor vi skal ringe hen næste gang vi mangler en fotograf 🙂 Kh Lisanne & Kent”

“Hej Esben, Vi har modtaget billederne – vi har været i Sverige med arbejdet og har ikke været hjemme til at dykke i dem :o)) MEN nu har vi hygget os storartet med at kigge på dem allesammen – hvor er de bare fine!! Det er rigtig godt, som du har fået det hele med af både stort og småt – skønt at du har taget billeder af maden, fordi det var så flot det hele de lavede. Vi synes, at det med bilen i front er blevet rigtig rigtig godt – overvejer at få det trykt på et lærred. Har du nogle erfaringer med det? Så endnu en gang tusind tak for hjælpen på vores store dag! Vi kan jo kun give dig vores varmeste anbefalinger… Hilsen Rikke og Christian”

“Hej igen. Vi har lige siddet og set billederne igennem. De er bare RIGTIG gode! Tusind tak for det flotte arbejde. Ditte”

“Hej Esben Jeg vil lige starte med at sige tak for dit arbejde, både på vores bryllupsdag og med billederne efter. Vi er virkelig glade for dem. Mine forældre og svigerforældre vil gerne have en fotobog hver, så vil du bestille 2 bøger mere? Hilsen Nanna”

“Hejsa Esben… Vi vil bare lige sende dig endnu en kæmpe TAK ! Billederne og bogen fra Frederik´s barnedåb er fantastiske det er endnu engang super godt lavet og sat op. Så tak for super godt arbejde og rigtig god sommer til dig. MVH Frants, Louise og Frederik fra Rold”

“Hej Esben. Tusind tak for skønne billeder og KANON flot album…!! Ved sgu ikk helt hvad jeg havde regnet med, men det er ihvertfald over al forventning! Også tak for din måde at være på, så´n hele dagen… – det var rigtig hyggeligt at “ha dig med”. Håber du hyggede dig, og at du kom godt hjem… :- ) Kærlig hilsen Karina.”

“Hej Esben.. Ville lige sende dig en mail.. Du fortjener vist noget ros.. Det er da bare nogen helt vildt gode billeder du har taget og den bog er super flot sat op.. Meget meget bedre end alle andre bryllupsbilleder vi har set.. Så rigtig mange tak for det.. Mvh. Frants og Louise “

 

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑